Over mij


Wie is deze fotograaf?

Mijn naam is Elsa Koppelman, 20 jaar en ik kom uit een dorp genaamd Nijverdal, in Overijssel. Sinds september van 2017 studeer ik in de prachtige stad genaamd Utrecht! Ik werk dan ook voornamelijk in deze twee provincies, maar door het openbaar vervoer en het hebben van een rijbewijs kan alles natuurlijk overlegd worden.

 

Een aantal jaren geleden werd bij mij de interesse voor fotografie gewekt. Op mijn middelbare school werd een fotografieclub opgericht waarvoor ik werd uitgenodigd. Met meerdere fanatiekelingen gingen wij op pad, wisselden we camera's uit en leerden we van elkaar. Via deze club zijn ook de eerste opdrachten binnengekomen, waardoor de liefde voor fotografie nog meer is gegroeid. Denk hierbij aan schoolgala's, recepties, diploma uitreikingen en andere evenementen.

 

Door deze fotografieclub heb ik mij op verschillende vlakken van fotografie kunnen ontwikkelen en heb ik kunnen ontdekken waar mijn hart ligt. Zodra ik met mijn camera onder de mensen ben, ben ik het meest gelukkig! Dit kunnen chique gelegenheden als een gala zijn, maar ook evenementen als een festival of een concert. Daarnaast heb ik ook een grote liefde voor sfeer, lichtgebruik en detail. Ik ga zo onopvallend mogelijk, maar secuur te werk.

 


Tentoonstellingen

2016 - Expositie 'Document Nederland Junior'
           De Teekenschool, Rijksmuseum te Amsterdam
2016 - Expositie 'Eigen Oogst'
           De Schmidse te Nijverdal

Prijzen

2016 - Finale 'Document Nederland Junior'